ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ΒΙΟΤΡΕΚ αναπτύσσει, παράγει και εφαρμόζει αρώματα και συστήματα γεύσης σε τρόφιμα. Είναι μια Ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα των τροφίμων, ποτών και φαρμάκων από το 1987. Τα πρώτα χρόνια λειτουργήσαμε ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι για κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρίες του κόσμου στον χώρο τον πρώτων υλών. Τώρα το κύριο αντικείμενο της ΒΙΟΤΡΕΚ είναι η παραγωγή αρωμάτων, γευστικών συστημάτων αλλά και συστημάτων σταθεροποίησης για τη βιομηχανία τροφίμων.

Με την πάροδο του χρόνου έχουμε εδραιώσει μια εταιρική κουλτούρα ποιότητας, ασφάλειας και υγιεινής, και το όνομα μας έχει ταυτιστεί με την τεχνική ικανότητα, την δημιουργική φαντασία και την παροχή οικονομικών λύσεων.

Ένα από τα πιο δυνατά μας σημεία είναι η αγάπη μας για την έρευνα και την ανάπτυξη.

Η ΒΙΟΤΡΕΚ απαρτίζεται από μια συντονισμένη ομάδα εξειδικευμένων επιστημόνων οι οποίοι με την γνώση τους, την δημιουργικότητά τους και το γούστο τους μπορούν να κάνουν την διαφορά στη γεύση του προϊόντος του κάθε πελάτη.

Στόχος μας είναι να δουλεύουμε στενά με τους πελάτες μας και να δημιουργούμε προϊόντα τα οποία θα προσφέρουν προστιθέμενη αξία, αναγνωρισιμότητα και εμπορική επιτυχία στα προϊόντα τους.

Αυτό που τελικά κάνουμε, είναι να δημιουργούμε μοναδικές γεύσεις και υφές τις οποίες οι πελάτες μας και οι πελάτες των πελατών μας έχουν αγαπήσει με τα χρόνια, οι οποίες έχουν συμβάλλει ουσιαστικά στην επιτυχία των προϊόντων τους.