ΚΕΒΑΒ – KABOB – KEBAP - ΚΕΜΠΑΠ ΜΕ ΚΑΤΑΠΛHΚΤΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ
Ειδικά Μίγματα για Κεμπάπ
Καρυκεύματα για κεμπάπ, Canto Kebab (πλήρη μίγματα), Σταθεροποιητές για κεμπάπ
ΚΑΡΥΚΕΥΜΑ ΓΙΑ ΚΕΜΠΑΠ
Μακεδονικό Κεμπάπ η με μπόλικο κρεμμύδι, πικάντικο και με κύμινο που πιάνεται.
Καρ/μα Κεμπάπ 02411. Καρύκευμα με πολύ νοστιμιά αλλά χωρίς msg! Ανοικτό χρώμα. Μέτρια καυτερό. Ωραίο και σε κεμπάπ από σκέτο χοιρινό.
Χρήση 20 γρ/κιλό μάζας.
Σέρβικο Κεμπάπ μαύρο πιπέρι και σκόρδο ισορροπημένα
Νόστι Κεμπάπ Lazar. Καρύκευμα νόστιμο και χωρίς msg. Ελάχιστα καυτερό. Ωραίο σε cevapcici ( ανάμικτο βοδινό – χοιρινό – αρνί ) και σε κεμπάπ από σκέτο χοιρινό.
Χρήση 20 γρ./κιλό μάζας. Επιπλέον βάζετε 100 – 150 γρ. ξυσμένο κρεμμύδι /κιλό μάζας.
ΠΛΗΡΕΣ ΜΙΓΜΑ ΓΙΑ ΚΕΜΠΑΠ
Χασάπικο Κεμπάπ με μπόλικο κρεμμύδι και ελάχιστο σκόρδο και κύμινο.
Canto Κεμπάπ 10036. Κομπλέ μίγμα με συστατικά που επιτρέπονται σε ωμό κρεατοπαρασκεύασμα. Δίνει ελαστικό κεμπάπ με καλό δάγκωμα. Ανοικτό χρώμα. Καθόλου καυτερό. Δεν περιέχει φρυγανιά. Ωραίο και σε κεμπάπ κοτόπουλου και για μπιφτέκια.
Οδηγίες: 100 γρ Canto+ 200 γρ νερό + 700 γρ κιμάς ανάμικτος δίνει 1 κιλό κεμπάπ εύκολα μετά από μονό 5 λεπτά ζύμωμα στο χέρι.
Κατάλληλο για συνδυασμούς: μοσχάρι - αρνί - χοιρινό - γαλοπούλα.
Αρμένικο Κεμπάπ με αρωματικά μπαχαρικά, μπόλικο κρεμμύδι, λίγο σκόρδο.
Canto Κεμπαπ 10039. Κομπλέ μίγμα για προψημένο κρεατοπαρασκεύασμα. Δίνει ελαστικό κεμπάπ με καλό δάγκωμα. Σκούρο χρώμα. Ελάχιστα καυτερό. Ωραίο και σε κεμπάπ από σκέτο χοιρινό.
Οδηγίες: 100 γρ Canto+ 200 γρ νερό + 700 γρ κιμάς ( μοσχάρι – αρνί ) δίνει 1 κιλό κεμπάπ.
Αθηναϊκό Κεμπάπ με μπόλικο κρεμμύδι και ιδιαίτερα μυρωδικά
Canto Κεμπάπ Θάνος. Κομπλέ μίγμα με συστατικά που επιτρέπονται σε ωμό κρεατοπαρασκεύασμα. Δίνει ελαστικό κεμπάπ με καλό δάγκωμα. Ανοικτό χρώμα. Καθόλου καυτερό. Δεν περιέχει φρυγανιά.
Οδηγίες: 100 γρ Canto+ 200 γρ νερό + 700 γρ κιμάς ανάμικτος ( μοσχάρι - αρνί - χοιρινό ) δίνει 1 κιλό κεμπάπ εύκολα μετά από μονό 5 λεπτά ζύμωμα στο χέρι.
Περσίας Kabab με φρυγανιά, κρεμμύδι, πιπέρια και μυρωδικά
Canto Κεμπάπ Koobideh. Κομπλέ μίγμα με συστατικά που επιτρέπονται σε ωμό κρεατοπαρασκεύασμα. Δίνει κεμπάπ με καλό δάγκωμα. Ανοικτό χρώμα. Μέτρια καυτερό. Ωραίο και για Κυπριακό κεμπάπ, parsi kebab (αλευρωμένο) και μπιφτέκια.
Οδηγίες: 100 γρ Canto+ 200 γρ νερό + 700 γρ κιμάς (μοσχάρι – αρνί) δίνει 1 κιλό κεμπάπ.
Επιστροφή στην κατηγορία ΚΑΡΥΚΕΥΜΑΤΑ Κρέας - Ψάρι